zaterdag 5 oktober 2013

Bijzondere dagen in aantocht




Dat het soms ook zo zijn voordelen heeft om allergisch te zijn blijkt uit de komende activiteiten voor de maand oktober.

Op 12 oktober a.s. bezoeken wij Dierenpark Amersfoort tijdens de familiedag van de Stichting Voedselallergie. Het belooft een leuke en bijzondere dag te gaan worden met heel veel activiteiten, kookworkshops, lezingen, schminken, knutselen en natuurlijk een bezoekje aan de dierentuin! Tess heb ik verteld dat we hier volgende week naartoe gaan en ze vindt het allemaal machtig interessant. Met name het feit dat het alleen voor haar en lotgenoten bedoeld is en niet voor mensen die geen allergie hebben blijft iets magisch voor haar. Zo zal ze ervaren wat het is om iets wel te mogen in plaats van niet.
Wat het ook bijzonder maakt is dat we een uitgebreid formulier hebben ingevuld voor een lunch, geheel op maat gemaakt voor haar, zonder allergenen. Het hele lijstje allergieën is ingevuld en nu is het natuurlijk spannend wat er voor haar bereid gaat worden. En met name of het haar ook zal smaken....
Wat een organisatie gaat hieraan vooraf; wij zijn zeker niet de enige aanwezigen want er worden meer dan 500 mensen verwacht volgens laatste berichtgeving.
Een geweldig initiatief!
Eind oktober wacht ons nog een bijzonder feestje; een muzikale middag en avond met muziekworkshops, optredens, DJ en zang tijdens de patiëntendag van Kinderhaven in Rotterdam (Kinderhaven is de polikliniek voor Tess waar we in behandeling zijn voor o.a. haar voedselallergie, eczeem en astma).


Maar eerst naar Dierenpark Amersfoort. Natuurlijk zal ik verslag uitbrengen na volgend weekend van onze belevenissen tijdens de 12e oktober. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten